Taxi Amsterdam Schiphol, goedkope Schipholtaxi

www.schipholtaxi Amsterdam Een Schipholtaxi zonder gedoe, een taxi naar Schiphol. Natuurlijk heeft u geen zin in gedoe en wilt u voor een redelijke prijs van of naar de luchthaven Schiphol. Sinds de taxiwet in het jaar 2000 is aangepast (vrij gegeven), en iedereen maar makkelijk taxi kan rijden, is het er voor u als klant niet beter op geworden. In de media komen de vreemdste verhalen naar buiten over klanten die meer dan honderd euro voor een ritje naar of van Schiphol moesten betalen. Bij ons zal dat u niet gebeuren, bij Schipholtaxi Amsterdam weet u voor aanvang taxirit meteen al wat de kosten zijn.

Vaste Tarieven voor alle taxiritten!

www.schipholtaxiservice Amsterdam  Wij bieden u vaste tarieven voor onze schipholtaxiservice vanuit elke straat in Amsterdam maar natuurlijk ook daarbuiten! Amsterdam hebben wij in postcode gebieden verdeeld met elk zijn eigen tarief. Dus of u nu vanaf de Dam, de Singel of de Willemsparkweg naar Schiphol wilt, elke straat heeft zijn eigen tarief en onze taxichauffeurs weten u feilloos te vinden.

Onze tarieven liggen gunstiger dan de maximum vastgestelde tarieven in Nederland. Hoe groter de afstand is die u met ons reist hoe lager de prijs per kilometer is! Omdat wij vaste taxitarieven hanteren weet u voor aanvang taxirit al wat de kosten zijn, en dat is wel zo prettig toch?

Speciaal voor de Schipholtaxiservice van Amsterdam

www.goedkoopnaarschiphol.nl Speciaal voor de Schipholtaxiservice van Amsterdam naar Schiphol en natuurlijk ook in de andere volgorde hebben wij deze website opgezet. Met inmiddels meer dan 30 jaar ervaring in het taxivervoer in en rond Amsterdam willen wij u graag van dienst zijn met onze service. Taxi en service zijn tegenwoordig niet zo vanzelfsprekend meer. Als u bij ons een taxi naar Schiphol besteld zult u merken dat wij er alles aan doen om u een tevreden klant te maken. Wij doen dat met nette chauffeurs die nog weten wat service is en onze scherpe en vaste prijzen naar en van de luchthaven Schiphol. Heeft u interesse in een ander soort taxirit, naar een andere plaats dan kunnen wij u daar ook een passend voorstel in doen. Wij rijden door heel Nederland en ver daarbuiten! Een Schiphol taxi kan ook via de Facebook pagina worden besteld.

Welkom bij de internettaxicentrale.

www.internettaxicentrale.nl  U kunt hier voordelig een Schipholtaxi bestellen. Wij hanteren vaste en scherpe tarieven naar en van Amsterdam Schiphol. U heeft de keuze in een standaard taxi en onze taxibussen. Zowel de particuliere klant die op vakantie gaat als de zakelijke klant kunnen wij goed bedienen. Wij bieden betrouwbaar taxivervoer en zijn al meer dan 22 jaar werkzaam in de taxibranche. Onze tarieven gelden 24/7 en dag en nacht. Geen verassingen achteraf gewoon een all inclusief tarief.

Goed op weg? Neem een échte taxi!

www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/taxi/taxiklanten/officiele-taxi/ De gemeente ziet een toename van de overlast van illegale taxi’s. Bij illegale taxi’s zijn verzekeringen, prijzen en de identiteit van de chauffeur onduidelijk en is de rit mogelijk niet veilig.

Officiële taxi’s
  • Zijn herkenbaar aan blauwe nummerplaat en/of een daklicht (niet verplicht bij beltaxi’s)
  • Rijden op de meter of voor een vaste prijsafspraak
  • Geven u een bonnetje met de ritgegevens