Taxi of taxibus bestellen, Amsterdam, Lelystad en meer

Taxibus Amsterdam

Via onze website kunt u een taxibus van uit Amsterdam bestellen tegen een lager tarief dan reguliere taxibedrijven aanbieden. Dat komt omdat wij hoofdzakelijk Schipholvervoer rijden. Onze legen kilometers zijn lager dan veel andere bedrijven. Dankzij een uitgekiende planning rijden de chauffeurs vaker bezet rond met hun taxi’s.

Een taxibus vanaf Lelystad naar Schiphol kan tegenwoordig voor een vast en scherp tarief worden besteld. Via internet liggen de tarieven ook stukken lager dan een taxi die op Schiphol aan treft. DE tarieven kunnen wel tot 50% verschil uitmaken!

Taxi Bus voor 8 personen.

U kunt met de taxibus of touringcar prima een dagtocht, dinnertransfer van hotel naar restaurant of shutteldienst laten rijden. Een bezoek brengen aan de Zaanse Schans ,de Keukenhof in Lisse, een rondrit Delft, Den Haag of een grand Holland Tour.  Luchthavenvervoer naar vliegvelden als Schiphol,  Airport Lelystad,  verzorgen wij al jaren vanuit heel Nederland.

Taxi Bussen makkelijk voor vakantie

Wij zijn gespecialiseerd in taxivervoer voor groepen en heeft een luxe taxi bus voor maximaal 8 personen. Onze shuttle brengt u op een snelle, veilige en comfortabele manier naar elke gewenste locatie in elke plaats door heel Nederland. Dagelijks vervoeren wij tevens de hotelgasten voor een aantal grotere hotels in en om de hoofdstad.  Deze worden door ons, op van tevoren gereserveerde tijden, naar een aantal vaste afzetpunten in het centrum van Amsterdam gebracht, tegen een zeer betaalbaar tarief.

  1. http://psdnetwork.nl/schipholtaxi
  2. http://www.driverweb.nl/met-de-taxi-naar-schiphol
  3. http://www.123autos.nl/04/erkend-taxivervoer-van-en-naar-schiphol
  4. https://www.mediahotspots.nl/fijn-en-goedkoop-een-taxi-van-almere-naar-schiphol-met-een-taxi
  5. https://www.wannagive.nl/schipholtaxi-goedkoop-zakelijk-vervoer

Taxibussen zakelijk vervoer

Onze Mercedes taxibussen zijn voor het zakelijke vervoer natuurlijk prima inzetbaar. Onze bussen zijn meestal niet ouder dan 4 jaar. Op deze manier blijven wij een representatief wagenpark houden. Zakelijk vervoer eist nu eenmaal hogere eisen dan regulier vervoer. Als gasten op de luchthaven aankomen is de chauffeur meestal de eerste waarmee contact wordt gemaakt.  Een goede indruk en een representatief voorkomen is daarom erg belangrijk.

Meer Schipholtaxi? Kijk ook eens hier voor een Goedkope taxi naar Schiphol